Het Leeuwarder schildersbedrijf Klugkist & de Vries timmert aan de weg. Rijpstra Schilders uit Jelsum wordt na bedrijfsbëindiging door eigenaar Hans Rijpstra overgenomen. Het familiebedrijf, opgericht in 1875, was sinds 1984 in handen van de drie broers Rijpstra. Bij gebrek aan opvolging werd gezocht naar een gerenomeerde branchegenoot, die hetzelfde vakmanschap en schilderskwaliteit in zich heeft als Rijpstra Schilders. Die werd gevonden in Klugkist & de Vries. Met vertrouwen wordt vanaf 1 januari 2020 personeel en klantenportefeuille ondergebracht bij het Leeuwarder schildersbedrijf.

Het aantal werknemers van Klugkist & de Vries wordt door de overname uitgebreid naar 16 vakmensen. De dagelijkse leiding van het bedrijf is daarbij in handen van Dirk de Vries. Alle vakschilders hebben als thuisbasis het bedrijfspand aan de Ceresweg 4 op industrieterrein de Hemrik in Leeuwarden.

Klugkist & de Vries verwacht met deze uitbreiding klaar te zijn om de nog steeds aantrekkende markt optimaal te kunnen bedienen. “We zijn altijd goed vertegenwoordigd geweest in de particuliere sector in en rond Leeuwarden. De laatste jaren weten ook steeds meer (grote) spelers in vastgoed en onderhoud ons te vinden”, aldus Dirk de Vries. “Maar ook scholen, overheidsinstellingen en het MKB waarderen de kwaliteit en mentaliteit van onze vakmensen. Een man een man, een woord een woord is blijkbaar nog steeds iets bijzonders. Voor ons niet. Aanpakken, mooi en vooral goed werk leveren en daarbij doen wat je belooft, zit in onze bedrijfscultuur.”

Naast het reguliere binnen- en buitenschilderwerk doen we steeds vaker aan kleuradvies, wandafwerkingen, beglazingen en restauratie. Ook eigenaren van boten kunnen bij ons terecht voor onderhoud aan hun schip. Door te blijven innoveren en door te ontwikkelen is schildersbedrijf Klugkist & de Vries klaar voor de toekomst.

Voor meer informatie kunt u bellen of mailen met:

Dirk de Vries - directeur / eigenaar
06 22 90 23 74 of
info@klugkistdevries.nl

Deel deze pagina